CAFETARIA KEMER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3557 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Kemer. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 2:19 Vers en lekker. Aanrader!
28 jan 2023 om 2:43 Prima!
27 jan 2023 om 22:51 Excellent durum döner, fresh chicken and good quantity/quality sauces alongside. Recommended!
26 jan 2023 om 18:54 Alles prima in orde
23 jan 2023 om 22:28 Normaal tevreden maar vandaag slappe patat, oude ijsbergsla en een koude levering.
22 jan 2023 om 16:04 Kapsalon was echt lekker maar zeker niet XL met extras die had ik voor betald.
19 jan 2023 om 21:40 Super lekker zoals altijd !! Altijd op tijd en super lieve bezorger !
8 jan 2023 om 21:27 Het duurde een uur en 45 minuten voor de bestelling er was. We bestelden op een zondag, dus snap dat we dan iets langer moeten wachten, maar zo lang vind ik echt niet acceptabel. Het eten was wel goed.
8 jan 2023 om 15:32 Forgot to give the ayran, had no drink for my food...
31 dec 2022 om 6:21 Weer super snel en warm bezorgd.
30 dec 2022 om 19:53 Personeel is super vriendelijk toen ik belde waarom het zo lang duurde. Het kwam om 23:30 aan en na een paar happen van koud en niet goed gegaard eten zaten we beide snachts op het toilet. Dit voor ons nooit meer.