CAFETARIA KEMER

CAFETARIA KEMER lams en kipshoarma-kapsalon-snacks-doner-turks pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3339 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Kemer. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 23:24 Voorlopig de laatste keer dat ik hier bestel. Kwaliteit vd Kapsalon is niet consistent - frieten waren compleet slap en sommigen waren niet eens gebakken. Had ook een XL portie besteld en dat was dit zeker niet. Echt een totale hit or miss deze toko.
26 mei 2022 om 20:37 Snel bezorgd, maar de bezorger had niet genoeg wisselgeld, ondanks dat je dit bij bestellen opgeeft. Eten zelf was goed
24 mei 2022 om 22:17 Heerlijke en goed gevulde broodjes. Bezorging was snel en vriendelijk, ga hier zeker vaker bestellen.
18 mei 2022 om 6:52 never got the order
14 mei 2022 om 0:43 Volgende keer als jullie mij bellen om te zegen dat een sort vlees is op en aanbieden vervanging dan verwacht ik gewoon een verse gerecht en niet een doorgebakken viese oude troep. De rest van de bestelling was prima en top bezorger.
11 mei 2022 om 22:20 Enige restaurant waar alles appart kan besteld worden. Vlees, brood of friet, salade en sauces en zelf eigen gerecht naar je wens maken. Top!
11 mei 2022 om 21:11 Snelle levering en goed eten.
11 mei 2022 om 5:29 Goed gevuld broodje met vers eten vriendelijke bezorger!
11 mei 2022 om 2:36 Prima eten en snel bezorgd!
23 apr 2022 om 12:18 Snel en lekker. Bedankt!
23 apr 2022 om 11:22 Gekozen en betaald voor diverse extra ingrediƫnten bij mijn gerecht. Maar helaas vervolgens niks extras ontvangen. Opgelicht dus. Tip! bestel geen extra ingrediƫnten dit is gewoon misleiding. Je krijgt gewoon dezelfde hoeveelheid als normaal!
22 apr 2022 om 9:10 Aanrader! Ouleh!